Kokemuksia


25.9.2020

#kiittikoutsi @tanjapetman että

- olet uskonut minuun myös vaikeina hetkinä
- olet saanut minut tekemään asioita, joihin en aiemmin ajatellut pystyväni
- opastanut minua tulemaan entistä vahvemmaksi
- vastannut kysymyksiini ja epäilyihini rohkaisevalla asenteella
- vaatinut minulta vähitellen enemmän ja saanut minut luottamaan, että paperilla vaativalta näyttävä tehtävä on ollut vallan mahdollinen suorittaa
- yhdistänyt sujuvasti eri lajit, koska en osaa päättää, mihin haluaisin keskittyä :)

Matka jatkuu :)

- nainen, 34v

14.11.2017

En tiedä, pystynkö edes sanallisesti ilmaisemaan sitä, miten positiiviselta kaikki asiat tuntuvat.

Treenaaminen oli aiemmin uuvuttavaa, eikä tuloksia syntynyt. Keho oli mennyt säästöliekille liian vähäisen syömisen vuoksi. Onneksi sain itsestäni irti ja otin Tanjaan yhteyttä. Tanjan yksilöllisellä ja kannustavalla valmennuksella aloitin treenit ja sain ohjeet terveelliseen ruokavalioon, jota on helppo noudattaa. Tuloksia on tullut jo kahdessa kuukaudessa ja motivaatio treenaamiseen on kasvanut. Olen Tanjan avulla pystynyt saavuttamaan asioita, joita en aiemmin uskonut mahdolliseksi. Kiitos!

- nainen, 46v

19.11.2015

Ajattelin kirjoittaa lyhyesti ajatuksia, kun on vähän aikaa saatu harjoittelua alle..

Olin ensin aika skeptinen, kun kuulin että puoliso oli varannut ajan meille PT-harjoitteluun. Kuitenkin heti ensimmäisen kerran jälkeen mieleni muuttui. Yleensä kuntosaliohjaajat toteavat vain selkä suoraksi jne. Sinä olet oikeasti antanut ja saanut perille tekniikkaa. Omaan harjoitteluun on tullut sitä kautta mielenkiintoa ja tavoitteellisuutta. Jokaisen käyntikerran jälkeen on ollut itsellä positiivinen tunne. Myöskin tuloksia on tullut melko nopeasti.

Kiitokset siis sinulle!

- mies, 30v

6.1.2015

Tämä 10 kerran treenaus on ollut parasta mitä pitkään aikaan olen hyvinvointini eteen tehnyt. Tavoitteet on saavutettu sekä lihaskunnon että painon suhteen. Laskin, että oman puntarin mukaan olen laihtunut 7,3 kiloa.

Ei voi sanoa mikä olisi ollut parasta. Parasta on ollut kaikki. Kuntosalilla olet jaksanut kannustaa, tsempata ja ohjata oikeaan suuntaan. Olen tavattoman iloinen jalkojen lihasvoiman ja tasapainon paranemisesta. En olisi uskonut, että voin vielä parantaa jalkojen toimintakykyä. Kotijumppakin toimii kepin ja kuminauhan avulla.

Ruokavaliota on helppo ja mukava noudattaa. Herkkujakin sain jouluna syödä:)

Diabeetikkona on ollut aivan ekstraa, että olen saanut vähentää insuliinimäärää. Tavoitteena on sen poisjättäminen parin vuoden sisällä.

Olo on kaikin puolin parantunut, väsymys vähentynyt ja unen laatu parantunut. Alku-ja loppumittaukset ovat tarpeellisia, niiden avulla voi seurata kehittymistä. Ja tuo kaamea kapistus - vaaka, on nyt maanantaiystäväni.

Kiitos, Tanja, hienosta työstä. Aion suositella persoonallista treeniäsi kaikille!

- nainen, 58v

2.7.2014

Ruokavalio ja treenit suunniteltiin minulle yksilöllisesti. Tanja ohjaa treeneissä ihanan positiivisella, mutta silti (hyvällä tavalla) jämptillä ja vaativalla asenteella. Tuntuu että omia tarpeitani todella kuunneltiin ja sain sellaista ohjausta ja tukea mitä tarvitsin. Nyt tälläkin sohvaperunalla on Tanjan ansiosta vihdoin iskenyt treenivaihde silmään ja haluan ylittää itseni jokaisella treenikerralla.

- nainen, 22v

30.6.2014

Vuosien salilla käymisen jäljiltä tulokset olivat pysähtyneet junnaamaan paikallaan. Oli olkapäävaivaa yms. Tanjan innostavan asenteen ja ammattimaisen opastuksen ja ohjauksen ansiosta tulokset lähtivät uuteen nousuun. Harjoitteluun otettiin treenien lisäksi mukaan paljon huoltavia apuliikkeitä ja venyttelyä. Olkapäävaivatkin hävisivät. Nykyään on vaan mahtavaa mennä salille, kun harjoitusohjelmat on tehty juuri minulle, minun oman kuntotasoni pohjalta. PS. Tanjaa ei voi huijata, jos on jättänyt treenit väliin. Edestään löytää jos on laiskotellut :)

- mies, 32v

19.6.2014

Kannustavaa ja positiivista ohjausta. Treenit oli tehokkaat ja yksilölliset. Löysin itsestäni "uusien" lihasten lisäksi myös voimaa ja kestävyyttä Tanjan avulla. Pystyin ohjauksessa paljon parempiin suorituksiin kuin oletin itsestäni ja sain ylitettyä itseni joka kerta. Ruokavalio tehtiin yksilöllisesti omia toiveita kuunnellen.

- nainen, 31v

26.5.2014

Tavoitteeni oli pudottaa maltillisesti painoa ja kiinteytyä. Tanjan ruokavalio- ja treeniohjeita tunnollisesti seuraamalla innostus kuntosaliharjoitteluun kasvoi ja tuloksia alkoi näkyä ja tuntua! Niin saatiin vanhasta jumppaharrastajasta leivottua salikissa :)

- nainen, 32v