PalvelutAloittelijoille

Personal training -palveluni sopivat loistavasti aloittelijoille. Treenaaminen kanssani on tehokasta ja turvallista, koska treeniohjelmat laadin ammattitaidolla ja liikkeiden suoritustekniikat opetan sinulle huolella ja tarvittaessa kädestä pitäen. Näin opit heti alkuun suorittamaan liikkeet oikein. Tämä on äärimmäisen tärkeää sekä tuloksellisuuden että turvallisuuden kannalta.
Kokeneemmille kuntoilijoille

Kokeneemmille kuntoilijoille personal training -palveluni tarjoavat nousujohteiset treeniohjelmat, joilla kehityt ja opit treenaamaan tavoitteellisesti. Asiakkaanani saat haastettua itsesi treenaamaan tosissaan ja ylittämään itsesi. Onnistumisen ilo, kehittyminen ja itsensä voittaminen ovat parhaat motivaattorit!


Alkukartoitus - yksilöllisyys

Personal training -valmennussuhde aloitetaan aina alkukartoituksella. Kartoituksessa käydään läpi taustatietojasi ja tavoitteitasi, joiden pohjalta sinulle laaditaan kuntoiluohjelma. Kartoitus tehdään sähköpostitse ja samalla keskustellaan, mitä sinun personal training -pakettiisi kannattaa sisällyttää. Saat siis itse valita, mistä pakettisi koostuu. Näin maksat vain niistä palveluista, jotka koet itsellesi tärkeiksi. Alkukartoitus ei maksa sinulle mitään, joten ota reippaasti yhteyttä minuun saman tien!


Tehopaketit ja
yksittäiset tunnit

Palveluista räätälöidään sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukainen paketti. Tarjolla on erilaisia pakettivaihtoehtoja (Teho2kk, Teho5kk ja Teho12kk). Paketteihin voidaan sisällyttää ravintovalmennusta ja kuntokartoituksia, mutta pääpaino on yhteisissä viikoittaisissa treeneissä.

Myös yksittäisiä ohjaustunteja on saatavilla sekä PikaStartti-aloituspaketti, joka koostuu yksilöllisestä ruokavaliosta, ravintoneuvonnasta sekä sinulle laaditusta treeniohjelmasta ja yhden tunnin ohjauksesta.

Valmennusta on saatavilla myös etävalmennuksena oman kuntotasosi mukaisesti. Katsotaan yhdessä mikä olisi sinulle sopivin ratkaisu.
Ravintovalmennusta

Personal training -palveluihini kuuluu myös ravintovalmennusta: analysoin ruokapäiväkirjasi, laadin sinulle henkilökohtaisen ruokavalion ja keskustelemme yhdessä, kuinka pienilläkin muutoksilla voit parantaa esimerkiksi arjen jaksamista tai treenien tehoja ravitsevalla ja monipuolisella ruokavaliolla. Ravintovalmennus on suositeltavaa etenkin painonhallinta-asiakkaiden ja kiinteytys-toiveiden tapauksissa, sillä ravinnolla on niissä merkittävä rooli.

Ravintovalmennusta on saatavilla myös etävalmennuksena. Tällöin saat sähköpostitse sinulle laaditun ruokavalion ja ruokapäiväkirja-analyysin sekä ohjeistuksen.


Kuntokartoitukset

Voimme tehdä sinulle kuntokartoituksia sinun tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti: esimerkiksi kunto- ja liikkuvuustestejä, kehonkoostumusmittaukset jne. Kuntokartoitus valmennussuhteen alussa ja säännöllisesti toistettuna valmennuksen jatkuessa toimivat hyvinä motivaattoreina ja apuvälineinä edistymisen seurannassa.


Parivalmennus ja pienryhmät

Parivalmennus sopii hyvin esimerkiksi pariskunnille tai kaveruksille, joilla on samanlaiset tavoitteet. Myös pienryhmä-ohjaukset ovat mahdollisia ja erilaisia ryhmäpaketteja ja luentoja on räätälöitävissä. Ota yhteyttä ja kasataan sinun porukallesi sopiva kokonaisuus!


Yrityksille

Yrityksille tarjolla on työkykyä ylläpitäviä viikoittaisia kuntoilupalveluita tai muuta työhyvinvointia edistävää toimintaa (TYKY/TYHY-toiminta). Erilaiset virkistyspäivät ovat mahdollisia sisältäen esimerkiksi ravintoluennon, kuntokartoituksia ja treenit. Ota yhteyttä ja kasataan teidän porukan toiveiden mukainen kokonaisuus!