Tanja

Olen 41-vuotias auktorisoitu personal trainer, voimavalmentaja, SM-tasolla kilpaileva voimanostaja ja kahden lapsen äiti Ylöjärveltä. Mielestäni elämä on elämistä varten ja siitä kuuluu nauttia! Lähestynkin sekä ravintoa että liikuntaa positiivisuuden kautta, jotta niistä ei tule pakkopullaa. Sopivan rennolla asenteella siis mennään, mutta rentous ei tarkoita välinpitämätöntä asennetta. Liikunta on minulle yksi nautinnonlähde ja sen tuottamat onnistumisenelämykset ovat korvaamattomia. Ruokapuolella korostan rentoa perusjärkevää syömistä: ei dieettejä, vaan pysyvää ja mielekästä elämäntapamuutosta.

Vahvuuteni


Kilpailen voimanostossa, johon kuuluvat kyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto. Nautin voimaharjoittelusta. Itsensä haastaminen ja omien tavoitteiden saavuttaminen motivoivat jatkamaan ja antavat mahtavat fiilikset. Itselleni päällimmäinen syy treenaamiselle ei ole ulkonäön muokkaus vaan omissa suorituksissa onnistuminen. Toki kroppa seuraa kyllä perässä ja tulokset näkyvät myös siinä. Ja mukava bonushan sekin on! Tärkeintä minulle kuitenkin on se onnistumisen fiilis, kun voittaa itsensä ja huomaa kehityksensä ja kykynsä tehdä jotain, mikä hetki sitten tuntui vielä mahdottomalta.

Osaamista löytyy siis voimaharjoittelusta. Lisäksi kiinteytyminen, painonhallinta ja yleiskunnon kohotus ovat lähellä sydäntäni, koska asiakkaiden tulosten näkeminen on hurjan palkitsevaa. Asiakkaista paistaa kilometrien päähän, kun he ovat onnistuneet parantamaan elämänsä laatua. On ihanaa saada olla mukana tällaisissa onnistumistarinoissa!

Valmentajana

Valmentajana olen energinen ja kannustava. Pidän huolen siitä, että motivaatio säilyy treenistä toiseen, jolloin kokonaisuus pysyy mielekkäänä. Haastan sinut tarvittaessa myös treenaamaan oikeasti kovaa ja ylittämään rajasi. Välillä on ihan paikallaan käydä siellä mukavuusalueen ulkopuolellakin, jotta voi huomata, mihin kaikkeen se oma kroppa oikeasti pystyykin :)

Koulutukseni, lisenssini ja saavutukseni